Selfie met de Sint

Op 19 november is het dan zover: Sinterklaas komt weer met zijn pieten naar Muiden! Laat de pepernoten, marsepein en chocoletters maar komen! Van de hoofdpiet tot de glutenpiet, iedereen staat te trappelen om op de boot te stappen en bij ons in de Groote Zeesluis af te meren.

Vanaf 15.30 is er de gelegenheid om een selfie met de Sint en de hoofdpiet te maken in het Ketelhuis (oude gebouw Explore) aan de rand van de Krijgsman. Ook de andere pieten zijn aanwezig en hebben allemaal leuke dingen in petto.

Kun jij alle cadeaus in de schoorsteen gooien? Maak je een mooie tekening voor de Sint of dans je de heupen los in de pietendisco? Er is van alles te doen deze middag!

De intocht op de Groote Zeesluis is gratis toegankelijk. Voor het Sinterklaasfeest moeten per kind plekjes worden gereserveerd zodat we de drukte in de zaal kunnen beheersen zodat het geheel voor alle kids, pieten en Sint zelf leuk blijft.

Klik hier om naar de shop te gaan om een tijdslot te reserveren >

De entree voor het Sinterklaasfeest is opgedeeld in 4 groepen: 15.30 uur, 16.00 uur, 16.30 uur, 17.00 uur. Na het bezoek aan de Sint kunnen kinderen blijven hangen om nog spelletjes te spelen met de pieten.