Materialen lenen

Het COF ondersteunt, waar mogelijk, evenementen in Muiden die niet door het COF georganiseerd worden maar die wel bijdragen aan een stukje lol in de stad. Bijvoorbeeld met materialen die nodig zijn om dat evenement te organiseren.

Per 2023 is besloten om dat uitlenen echter niet meer helemaal gratis te doen: het aantal aanvragen voor het lenen van spullen werd na de pandemie dusdanig groot dat slijtage van vaak geleende spullen opeens ernstig zichtbaar werd. Voor vervanging was echter lang niet altijd budget (eigenlijk nooit), wat dus tot het besluit heeft geleid om een spaarpot aan te leggen die dient ter vervanging of reparatie van vaak uitgeleende materialen.

De spelregels zijn eigenlijk vrij eenvoudig:

De basistarieven voor het lenen van spullen staan op deze lijst. Het is aan het bestuur van het COF om van deze tarieven af te wijken of om bijvoorbeeld een aanvraag te weigeren. Of simpeler gezegd: we zijn een event organisator, geen dependance van Boels, als het even niet kan, dan kan het even niet. Dus we doen ons best maar kunnen niet toveren. 😉