Sinterklaas komt weer naar Muiden!

Op 19 november is het dan zover: Sinterklaas komt weer met zijn pieten naar Muiden! Laat de pepernoten, marsepein en chocoletters maar komen!

We kunnen alvast verklappen dat de Sint ook dit jaar weer al zijn Pieten op heeft getrommeld om ons te komen bezoeken.

Van de hoofdpiet tot de glutenpiet, iedereen staat te trappelen om op de boot te stappen en bij ons in de Groote Zeesluis af te meren.

Maar niet voordat ALLE cadeaus zijn ingepakt, pepernoten zijn gebakken en Ozosnel z’n laatste op-het-dak-lopen-trainingen heeft afgerond.

Vanaf 13:00 zullen de Vechtbloazers hun noten ten gehore brengen en kunnen we met z’n allen nog één keer oefenen voor we de Sint en z’n pieten toezingen als hij aan wal komt op de Herengracht. Alle ouders worden beleefd gevraagd om ruim op tijd op de sluis aanwezig te zijn (en eventueel te spreiden richting de Herengracht / Muiderslot). Ook is het wenselijk om te voet te komen in verband met beperkte fiets-auto-parkeerruimte.

Eenmaal aan wal neemt de Sint even de gelegenheid om wat handen te schudden en oude bekenden te begroeten en ondertussen strooien de pieten er vrolijk op los.

Intocht Sinterklaas:

Zondag 19 november 2023
Start programma: 13:00
Locatie: Groote Zeesluis Muiden

Ouders let op: kom zoveel mogelijk te voet naar de sluis i.v.m. drukte en parkeergelegenheid.


Sinterklaasfeest: Selfie met de Sint!

Vanaf 15.30 is er de gelegenheid om een selfie met de Sint en de hoofdpiet te maken in het Ketelhuis (oude gebouw Explore) aan de rand van de Krijgsman. Ook de andere pieten zijn aanwezig en hebben allemaal leuke dingen voor jullie in petto.

Kun jij alle cadeaus in de schoorsteen gooien? Maak je een mooie tekening voor de Sint of dans je de heupen los in de pietendisco? Er is van alles te doen deze middag! (Inschrijven verplicht: lees hier meer informatie.)