Steun het COF

Het Comité Openbare Feesten (COF) is opgezet door Muiders die vonden dat er wel genoeg te doen moest zijn in hun kleine, fijne stadje. Groepen vrienden en bekenden die samenwerkten om Muiden steeds weer een beetje leuker te maken. Het COF is een vrijwilligersorganisatie, 100% bestaande uit inwoners van Muiden. Dát is de grootste steun die het COF krijgen kan.

Daarnaast financieren we onvermijdelijke uitgaven met onder meer een kleine subsidie vanuit de Gemeente Gooise Meren, advertenties in onze halfjaarlijkse programmagids en individuele donaties van organisaties en particulieren.

Donaties

Het COF werkt non-profit in het belang van Muiden. Donaties helpen ons gigantisch om ons werk te doen. Een donatie via de bank is welkom op bankrekeningnummer

NL33 RABO 034.31.04.563

…ten name van Comite Openbare Feesten Muiden.

Veel mensen doen daarnaast bijvoorbeeld een donatie via de ‘Steun het COF‘ button in onze online shop, waarmee ze 2,50 of meer aan ons over kunnen maken.

(We staan ingeschreven bij de KVK in Hilversum: 41193292.)

Adverteren

Als ondernemer kun je het COF zoals gezegd ook steunen door te adverteren in onze programmagidsen. Ieder voorjaar en najaar brengen we zo’n gids uit, met informatie over aankomende evenementen en andere praktische informatie.

Een ploeg van +- 20 vrijwilligers gaat deur aan deur om de gidsen te verspreiden. Dat betekent dat adverteren in de COF-gidsen, naast vooral een heel dankbare actie, ook nog eens erg interessant kan zijn voor lokale ondernemers. De gids wordt goed gelezen en goed ontvangen, en blijft vaak langere tijd bij mensen op de keukentafel liggen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren in onze gids, of om op een andere manier een evenement te sponsoren (we denken graag met je mee) stuur dan een mailtje aan iksteun@cofmuiden.nl om te overleggen!