Muiden Speelt!

FEEST Voor alle kids van Muiden! Zaterdag 13 mei is het feest want dan organiseert de gloednieuwe KidsCommissie van het COF de allereerste editie van MUIDEN SPEELT!

Een kids dag met een eindeloze lijst van te gekke activiteiten voor kids van klein tot groot. Van 11:00 tot 16:00 zijn alle kinderen van Muiden welkom om te komen spelen. Want dat is toch het leukste wat er is!

? Vanaf 11.00 uur is de hele speeltuin bij de Kazerne READY TO GO, met stormbaan, bibberspiraal en veel meer.

? Om 11:30: MAGISCH MUIDEN! Een goochelshow van meervoudig Nederlands Kampioen goochelen Charly Crama. Dat wil je niet missen dus komt dat zien!

? We hebben creatieve workshops van Club Doen!

Bij de Houtclub kunnen kinderen aan de slag met hamers, spijkers, lijm en kosteloze materialen om hun eigen fantasie kunstwerk te maken. Inloop is vrij van 11:00-13:00

In de middag kan je meedoen aan de ShowClub van Club Doen waar je in 15 minuten een ware show leert maken.. voor alle toekomstige sterren van Muiden! Iedereen kan meedoen want ieder kwartier start er een nieuwe groep. Van 13:00-15:00

? Er is een meterslange stormbaan, er zijn MEGA spellen zoals een grote Bibberspiraal, er is een profi schminckster, er worden zelfs poffertjes gebakken!

? Natuurlijk zorgen we ook voor de ouders met een lekker kopje koffie en een drankje in ‘t zonnetje op ‘t altijd knusse kazerneplein..

Dus zet het in je agenda, zaterdag 13 mei van 11:00 tot 16:00, Kazerneplein Muiden!